5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد دکتر کرابی استفاده کنید در 2 سال

5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد دکتر کرابی استفاده کنید در 2 سال

5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد دکتر کرابی استفاده کنید در 2 سال

Blog Article

علاوه برنوبت دهی آنلاین پزشک، اطلاعات دکترها مثل بیوگرافی دکتر، آدرس مطب دکتر و تلفن مطب دکتر هم در پروفایل هر پزشک قرار گرفته است.مشاهده بیشتر

هزینه ویزیت دکتر مریم کرابی با توجه به نوع نوبتی که از ایشان می‌گیرید (نوبت حضوری، مشاوره تلفنی، مشاوره متنی) متغیر است.

سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری باید مشکل چرای بی‌رویه دام و مشکل زراعت در این اکوسیستم را در راستای احیای زاگرس حل کند اما این سازمان اگر بخواهد هم به‌تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و سازمان‌های دیگر نیز باید به کمک آن بیایند.

اگر زمان کافی برای مراجعه حضوری به پزشک مورد نظر خود را ندارید، به پروفایل پزشک در پذیرش۲۴ سری بزنید و در صورت فعال بودن خدمات ویزیت آنلاین ایشان، نوبت ویزیت آنلاین خود را دریافت کنید؛ در غیر این‌صورت می‌توانید از سایر پزشکان متخصص بیماریهای پوست ویزیت آنلاین (تلفنی و متنی) نوبت بگیرید.

در این مقاله از مجله فرادرس به بررسی فرسایش خاک و تعریف آن، انواع فرسایش خاک و عوامل ایجاد کننده فرسایش خاک و عوارض آن می‌پردازیم.

به گزارش تسنیم، باید برای استفاده مداوم و اقتصادی از مرتع باید در انتخاب تعداد دام دقت کافی به عمل آید تا متناسب با ظرفیت مرتع باشد و اگر تعداد دام بیش از ظرفیت مرتع باشد، گیاهان خوش‌خوراک از بین رفته و تولیدات دامی کاهش خواهد یافت و مرتع ارزش خود را از دست خواهد داد.

در این مطلب از مجله فرادرس فهمیدیم فرسایش خاک چیست و با مهم‌ترین دلیل‌های آن آشنا شدیم.

به منظور جلوگیری از ورود دام مازاد به زیستگاه‌ها، در سامانه جامع محیط‌زیست، بخش وضعیت مراتع موجود در مناطق حفاظت‌شده و ظرفیت چرای دام در هر مرتع اضافه شده است.

در پزشکان خوب می‌توانید در سریع‌ترین زمان از دکتر مریم کرابی نوبت حضوری و مشاوره آنلاین پزشکی (تلفنی و متنی) بگیرید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز،  ورود دام به مرتع قبل از زمان مناسب و چرای زودرس در مرتع علاوه بر آسیب به پوشش گیاهی، به دلیل رطوبت زیاد خام و در اثر تردّد زیاد دام در مرتع، باعث فشرده شدن خاک و کم شدن تخلخل آن می‌شود و درنتیجه این عمل، وزن مخصوص خاک افزایش‌یافته و قابلیت نفوذ آن به آب کاهش می‌یابد.

این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و می‌خواهد به گل‌دهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بی‌رویه از بین می‌روند. در نتیجه ظرفیت فرسایش‌پذیری خاک بالا می‌رود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.

احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگل‌ها نیست و روش‌های سنتی دامپروری جای خود را به روش‌های صنعتی داده‌اند و "جنگل" و "دام" نمی‌توانند در در کنار هم قرار داده شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، همه ساله با آغاز فصل چرای دام نگرانی دوستداران محیط‌زیست نسبت به ازدیاد چرای دام و آسیب به مراتع و پوشش‌های گیاهی قوت می‌گیرد، چراکه به گفته کارشناسان و دوستداران محیط زیست سه موضوع ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت زمان استفاده دام از مراتع در #چرای بی رویه دام زمان فصل چرای دام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که اگر بیش از اندازه مورد استفاده قرار گیرد به مراتع آسیب می‌زند.

به گزارش ایسنا، کامبیز پورطهماسبی روز شنبه ۱۹ اسفند در دومین همایش منابع طبیعی و مسئولیت اجتماعی که در سالن اجتماعات امام خمینی (ره) دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: حفاظت از منابع طبیعی کار یک ارگان یا دستگاه خاص نیست و همه باید به مسئولیت اجتماعی خود را در این خصوص عمل کنند.

Report this page